Q&A

Q&A - Hoelang blijft permanente make-up zitten?

Het advies is om na een jaar een touch up te doen, in de loop van de tijd zal de permanente make-up geleidelijk vervagen. Veel zonlicht (ook zonnebanken) versnelt dit proces. Gebruik dan altijd een sunblock met hoge factor 30+. Ook hangt het af van het huidtype, leeftijd en in welke conditie de huid is en hoe u er zelf mee omgaat. Peelings, fruitzuurbehandelingen zijn ook nadelig voor de houdbaarheid van PMU.

Q&A - Permanente make-up…… en zon

Het advies is om niet vlakvoor een zonvakantie permanente make-up te laten zetten. Bescherm uw permanente make-up in de zon met een beschermingsfactor 30+ of hoger.

Q&A - Permanente make-up…… en chemokuur

Tijdens of vlak na de chemokuur kunnen de wenkbrauw- en wimperhaartjes uitvallen. Alvorens u de chemokuur krijgt, kunt u de keuze maken om permanente make-up te zeten. Het is ten alle tijden verstandig om uw behandelend arts op de hoogte te stellen van de behandeling die u wilt ondergaan en hem/haar om advies te vragen.

Q&A - Ik heb permanente make-up vanuit een andere salon en wil een afspraak

Een touch up van elders gezette permanente make-up kan vaak, maar niet altijd. Neem contact met me op en dan plannen we een consult.